POSTALI SMO ZASTOPNIK ZNAMKE GREEN MACHINES!

23.05.2024

Z veseljem vam sporočamo, da smo postali uradni zastopnik vrhunske blagovne znamke Green Machines!

Podjetje Green Machines se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo delovanja že vse od leta 1965. Stremi k trajnosti in zmanjšanju emisij v okolje, obenem pa želi maksimizirati učinkovitost izrabe virov.

Specializira se za proizvodnjo in prodajo naprednih čistilnih strojev, namenjenih vzdrževanju čistoče mest in drugih javnih površin. Prodajni program obsega več različnih modelov, ki so zasnovani za specifične potrebe in okolja, vsi pa se osredotočajo na ekološko ozaveščenost in učinkovito delovanje.

Večina modelov deluje na elektriko, model GM 500H2 pa se lahko pohvali kot prva čistilna naprava na svetu, ki jo poganja vodikova gorivna celica. 

 

PRODAJNI PROGRAM

 

GM 1 ZE: Električna naprava za čiščenje smeti je opremljena z zmogljivo baterijo in je enostavna za uporabo, kar povečuje učinkovitost čiščenja. Je okolju prijazna, saj ne proizvaja emisij. Zaradi kompaktne velikosti omogoča uporabniku enostavno manevriranje skozi ozke prostore in preobremenjena mestna okolja.

GM 400 ZE in GM 414: Električna serija ponuja več nadgradenj, ki uporabniku omogočajo prilagoditev glede na specifične zahteve čiščenja. Imajo zmožnost mulčenja odpadkov do 1/3 njihove prvotne velikosti.  Stroji iz te serije so znani po svoji robustnosti in zmožnosti čiščenja težko dostopnih mest. Zaradi funkcije brezprašnega čiščenja, so stroji idealni za čiščenje parkov, mestnih središč, trgovskih centrov, letališč in skladišč.

GM 500 ZE: Napredna električna naprava za pometanje cest brez emisij, ki je zasnova za urbana okolja. Deluje na litij-ionske baterije, ki zagotavljajo celodnevno delovanje stroja in ponuja nizko porabo električne energije.

GM 500 H2: Prva pometalna naprava na svetu, ki jo poganja vodikova gorivna celica z ničelnimi emisijami CO2, hkrati pa zagotavlja enako udobje in učinkovitost kot model GM 500 ZE. Ponuja dve možnosti za oskrbo z vodikom: fiksni vodikov rezervoar ali fleksibilni sistem z vodikovimi kartušami H2-POD.

GM 636: Inovativen čistilec z zrakom, zasnovan za čiščenje težje dostopnih urbanih območij, ki pri svojem delovanju porablja minimalne količine vode. Ima trislojni ciklonski sistem za filtriranje prahu, vsebuje pa tudi ščetke, visokotlačni čistilnik in možnost vgradnje zimske opreme kot sta snežni plug in posipalnik soli ter je tako primeren za uporabo v vseh letnih časih. Izvedba je možna z bencinskim ali dizelskim motorjem.

GM 955: Prva mehanska pometalna naprava, ki je podprta z vakuumom in vgrajenim 6 m3 prostorom za smeti z možnostjo praznjenja na odlagališče oziroma v večji smetnjak. Namenjena je celovitemu čiščenju urbanih območij ter industrijskih in drugih večjih površin. Naprava se upravlja iz kabine z modernim in uporabniku prijaznim krmilnim sistemom. Opremljena je z industrijskim motorjem Mercedes-Benz 4, vzvratno kamero, stranskimi krtačami in sesalno cevjo.

 

Green Machines izdelki se ponašajo s tihim delovanjem in ustvarjanjem minimalnih emisij. Pridružite se mnogim zadovoljnim uporabnikom, ki že koristijo prednosti teh vrhunskih naprav!

 

Za več informacij in naročila smo vam na voljo prek telefonske številke 040 892 223 ali prek elektronske pošte administrator@son.si.

Potrebujete vrhunsko komunalno opremo? Pošljite povpraševanje zdaj.
Pridobite ponudbo